YouTube videon markkinointi sosiaalisiin medioihin automaation avulla - KebabKenraali

Breaking

YouTube videon markkinointi sosiaalisiin medioihin automaation avulla


Käytätkö kohtuuttomasti aikaa uusien YouTube videoiden mainostamiseen ja eri blogeihisi siirtämiseen?

Haluaisitko säästää aikaa automaation avulla ja käyttää aikaa enemmän siihen mikä on sinulle YouTube sisällön tuottajana tärkeää.
Tässä videossa kerron, miten säästää aikaa automaation kanssa Zapier, IFTTT palveluiden kanssa.

Zapier ja IFTTT palvelut tekevät samaa asiaa, hieman erillä tavoin niin hinnoittelun kuin automaatioiden määrän suhteen. Zapier tukee maksutta 5kpl erilaista automaatiota ja IFTTT taas on täysin maksuton.

Itse käytän molempia yhdessä, sillä IFTTT hanskaa enemmän automaatioita maksutta, mutta myös tukee joitain toimintoja joita Zapier taas ei. Mutta myös siksi, että Zapier ei tuo Blogger/Blogspot sivustoa, johon myös julkaisen sisältöä.

Suosittelen käyttämään YouTube videota automaation käynnistävänä tekijänä ja sitä, että kirjoitat YouTube videoon kunnon kuvauksen, jota siis käytetään erilaisien blogi sivustojen tekstinä.

Tämä siksi että myös YouTube videosi saa kunnollisen kuvauksen, josta YouTuben ja Googlen hakukone osaa ne mukavasti löytää ja ottaa käyttöön.

Muista myös testata kunnolla automaatiosi, sekä seurata säännöllisesti sivustoja, johon automaation kanssa viedään tavaraa. Näin varmistetaan se että automaatio ei tee suurempia virheitä ja se että ne eivät tee tupla julkaisuja tai muuten sekoile.

#zapier #ifttt #ohjevideo #automaatio #blogautomaatio

► https://www.youtube.com/watch?v=dvB4sBvnIwY


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti